ABAXO FERRO
محصولات

کود آهن پودری کلاته (ABAXO FERRO)

شرکت سازنده: AGRI nova

شماره ثبت ماده کودی:  43244

وزن خالص: 1 کیلوگرم                                   چگالی:  gr/cc   0/65

آباکسوفرو اصلاح کننده کمبود آهن، فرموله شده با کلات آهن EDDHA با پیوند اورتو – اورتو حداقل 4/2 % است. این کود میکروگرانول و محلول در آب بوده و در بازه پی اچ  3/5 تا 11  به آسانی توسط گیاه جذب می شود. در این محصول آهن با EDDHA دارای سه پیوند ایزومتری اورتو – اورتو، اورتو – پارا و پارا – پارا و نیز ایزومتری ساختاری است. در خاک های با pH بالا و محتوای گچ بالا، آهن کلاته اورتو- اورتو که قدرت بالاتری در تصحیح و جلوگیری از کلروز دارد، وارد عمل می شود. استفاده از آباکسوفرو باعث رفع علائم کمبود آهن در محصولات کشاورزی می شود. آهن در اکثر محصولات با توجه به نقش آن در فرایند زیستی شیمیایی اکسیداسیون- احیا، کلروفیل، فتوسنتز و تنفس سلولی ضروری است. معمول ترین علت کلروز آهن، مقدار کم آهن در خاک و یا وضعیت نامناسب آهن ارائه شده و یا غلظت بالای فسفر، منگنز، روی، مس و مولیبدن در خاک های با pH بالا است که در جذب آهن توسط گیاه تأثیر منفی دارند.                                                                                                                                     تجزیه ضمانت شده بر حسب w/w:

آهن محلول: 6 %                     آهن کلاته با EDDHA با ایزومر اورتو – اورتو : 4/2 %

دستورالعمل مصرف:                                                                                                                                کاربرد در خاک:

نوع محصول                                  میزان و زمان مصرف                                 
درختان میوه و مرکبات 8 – 3 کیلوگرم در هکتار، در صورت تکرار به فاصله 15 روز
صیفی جات 6 – 3 کیلوگرم در هکتار، در صورت تکرار به فاصله 15 روز
گل ها و گیاهان زینتی 6 – 3 کیلوگرم در هکتار، در صورت تکرار به فاصله 15 روز
میوه های گرمسیری 8 – 6 کیلوگرم در هکتار، در صورت تکرار به فاصله 15 روز
زیتون و انگور 6 – 3 کیلوگرم در هکتار، در صورت تکرار به فاصله 15 روز

 

احتیاط و هشدار:

قبل از مصرف دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود همچنین دور از دسترس کودکان قرار گیرد. این محصول با اکثر کودها و سموم سازگار است اما توصیه می شود با محلول های اسیدی قوی (pH<3) ترکیب نشود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *